Musta juuttimatto

Kun kaipaat sisustukseesi rouheutta ja eläväistä pintaa, on valintasi musta juuttimatto. Matto on pehmeä, kestävä ja helppohoitoinen. Luonnonmateriaalista valmistetut matot ovat aina yksilöllisiä ja musta väri tekee tästä vielä omaleimaisemman sisustustuotteen. Musta juuttimatto on ennakkoluulottoman sisustajan ykkösvalinta eteis- ja oleskelutiloihin. Sillä saat nopeasti kontrastia ja täysin uutta ilmettä kotiisi.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Luonnonmukainen musta juuttimatto

Musta juuttimatto on 100 % luonnonkuitua ja siksi ekologinen valinta. Kaunis ja rouhea pinta tuo sisustukseen särmää ja tumma väri uutta twistiä perinteiseen juuttimattoon verrattuna. Tällä matolla loihdit aivan uudenlaisia sisustuskokonaisuuksia ja se toimii katseenvangitsijana. Sen avulla on helppo yhdistellä eri kokonaisuuksia. Matto on kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa takia oivallinen valinta moniin eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)