Tummanruskea matto

Tummanruskea matto tuo kotisi sisustukseen intensiivisyyttä, turvallisuutta ja pehmeyttä. Tumman ruskea on tällä hetkellä trendikäs väri, joka luo huoneeseen taatusti luonnollisen ja lämpimän tunnelman. Ruskea yhdistetään useasti luontoon ja puhtauteen ja se onkin helppo sovittaa yhteen muiden neutraalien värien kanssa, kuten valkoisen tai mustan. Tummanruskea matto helppohoitoinen ja pysyy hyvin hoidettuna kauniina pitkään.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tummanruskea matto

Jos kotisi kaipaa lämpöä ja harmoniaa, tummanruskea matto on taatusti osuva vaihtoehto. Sen avulla saat sisustukseen kodikkuutta ja luonnollisuutta jokaiseen huoneeseen keittiöstä makuuhuoneeseen. Pehmeällä matolla on helppo luoda jokaiseen huoneeseen tyylikkään ja kutsuvan tunnelman. Tummanruskea on puun väri, joten se saa taatusti aikaan jalon ja arvokkaan tunnelman. Eikä pienet tahrat loista kauas ruskeasta väristä.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)