Lehmäntalja - Musta

Mustat lehmäntaljat ovat erittäin suosittuja. Trendcarpetin kokomustat lehmäntaljat tulevat Etelä-Amerikasta. Tuomme taljat suoraan parkituslaitoksista, jolla on vuosien kokemus taljojen talteenotosta ja jalostamisesta kestäviksi ja ennen kaikkia kauniiksi lattiamatoiksi.

Suurin valikoima lehmäntaljoja.

Alta löydät mustien lehmäntaljojen valikoimamme, mutta jos etsit toisenlaista kuviointia, ne löytyvät kätevästi ylävalikosta, josta pääset valkoruskeisiin, eksoottisiin ja vaaleisiin lehmäntaljoihin. Jos haluat saada yleiskuvan meidän kaikista lehmäntaljoistamme, löydät koko taljavarastomme täältä.

Yksivärinen musta lehmäntalja on todella hieno, ja taljojen laatu on ainutlaatuisen hyvä. Trendcarpet valokuvaa kaikki lehmäntaljat, ja saat kotiisi juuri sen taljan, jonka näet kuvassa. Kun tilaat taljan ennen klo 14, lähetämme sen samana päivänä varastostamme. 

+ Lisää-
Väri
Tyyppi
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)