• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Tilkkumatot

Patchwork-matot luodaan useista 30–90 vuotta vanhoista turkkilaisista matoista, joiden osat pestään, korjataan ja kudotaan yhteen lattiakoristeen muodostamiseksi, jota kutsutaan Patchworkiksi. Trendcarpetin valmistaja Istanbulissa matkustaa ympäri Turkiaa ja ostaa vintagemattoja kauppiaiden luota pienistä kylistä ja alueilta. Matot viedään sitten pesuloille, joissa ne puhdistetaan ennen kuin ne siirretään korjaajalle, jossa niitä hoidetaan, korjataan ja vahvistetaan. Tässä vaiheessa maton pienet palaset yhdistetään luomaan uusi matto, Patchwork. Matto siirtyy sitten lopulliseen venytykseen. Täällä kaikki matot asetetaan erikokoisille pöydille ja venytetään huolellisesti kulmasta kulmaan ja sivusta sivuun ottamaan vastaan ​​suorakulmaisen muotonsa.

Välitön toimitus kaikille Patchwork-matoille osoitteessa Trendcarpet.fi

Kaikki Patchwork-matot kudotaan käsin ja ovat parasta laatua. Kaikki matot ovat saatavilla Trendcarpetin varastosta ja ne lähetetään 72 tunnin kuluessa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

-

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)