• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Vaaleanruskea matto

Vaaleanruskea matto yhdistyy luonnollisen värinsä ansiosta moneen tilaan ja on helppo yhdistää erilaisiin sisustuksiin. Koska tuotteen materiaali on pääasiassa muovi, myös sen ylläpito on moniin perinteisempiin kangasmattoihin verrattuna varsin yksinkertaista ja nopeaa. Mattoon kertyvä lika, nukka ja tahrat ovat helposti poistettavissa sen pinnalta. Vaaleanruskea matto sopii sisustajalle, jolta löytyy visuaalisessa silmässä pilke pohjoismaisuutta.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Vaaleanruskea matto tuo pohjoismaisuuden kotiisi

Yksinkertainen, näyttävä sekä helposti muunneltava tyyli on hurmannut sisustajia ympäri maailmaa. Näin myös vaaleanruskea matto tuo oman täydennyksensä asuntoon sekä tilaan jossa pidättäydytään luonnon väreissä, vaaleanruskea matto on ajaton sovittaa myös erilaiseenkin sisustukseen. Matto on myös erinomainen hankinta niille, jotka vielä etsivät kotiinsa jotakin, mikä voisi teeskentelemättömällä tavalla tuoda maanläheisen lisän heidän kotiinsa.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU