• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaa ja valkoinen ulkomatto

Harmaa ja valkoinen ulkomatto. Säänkestävä Trendcarpetin harmaa ja valkoinen ulkomatto tuo persoonallista ilmettä ulkotiloihin. Esimerkiksi terassille tai parvekkeelle sopivat Trendcarpetin laadukkaat ulkomatot on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät suomalaista säätä haalistumatta ja hylkivät lisäksi likaa. Lisää kotiisi miellyttävää oleskelutilaa käyttämällä upean värisiä ulkomattoja jalkojesi alla. Helppohoitoinen, puhdistus pyyhkimällä tai esimerkiksi huuhtomalla suihkulla. Ei rumpukuivausta.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa ja valkoinen ulkomatto sopii hyvin esimerkiksi parvekkeelle

Ulkomatoilla tuot persoonallisuutta ja väriä ulkotiloihin. Suosittelemme lukemaan oppaamme, jotta löydät ulkotiloihisi parhaan maton. Ulkomatot valmistetaan pitkäikäisistä materiaaleista. Näin matot kestävät säänvaihteluita sekä hylkivät likaa ja tahroja. Harmaa ja valkoinen ulkomatto pidentää ulkona vietettävää aikaa, kun päivät pidentyvät, valoisa aika lisääntyy ja haluat jo viettää enemmän aikaa pihalla ja terassilla.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)