• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaa keltainen matto

Tämä harmaa keltainen matto sopii lähes mihin tahansa kotisi huoneeseen. Anna maton toimia katseenvangitsijana juuri sinun valitsemassasi huoneessa samalla sitoen yhteen huoneesi sisustusta. Voit myös käyttää matoa sisustusinspiraation lähteenä ja valita siitä sävyjä valitessasi samaan huoneeseen uusia sisustusesineitä, kuten esimerkiksi tauluja tai verhoja. Harmaa keltainen matto tuo kotiisi palan laadukasta kodikkuutta.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa keltainen matto ja materiaali

Siinä missä harmaa keltainen matto toimii kauniina sisustuselementtinä, se on myös käytännöllinen. Olemme erityisen ylpeitä laadukkaista tuotteistamme, jotka sopivat erityisen hyvin erilaisten perheiden koteihin. Maton materiaalivalinta tuntuu miellyttävältä niin isojen kuin pientenkin jalkojen alla. Myös karvaiset perheenjäsenet rakastavat mattojamme! Huolto- ja pesuohjeet: Tarkista aina huolellisesti tuotteen huolto- ja pesuohje ennen pesua ja noudata sitä.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)