Harmaa pyöreä matto

Skandinavialaisen sisustuksen kulmakivinä voidaan pitää vaaleita sävyjä, käytännöllisyyttä, mukavuutta ja miellyttäviä mattoja. Harmaa pyöreä matto tuo kauniin pehmeitä linjoja usein kovin kulmikkaaseen ympäristöömme. Kaunis matto sitoo huoneen sisustuksen yhteen luoden tasapainoa erilaisten muotojen välille. Harmaa pyöreä matto on skandinaavialaisen sisustuksen helmi, joka voi tuoda palan hüggemäistä rentoutta myös sinun kotiisi.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa pyöreä matto ja materiaali

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja haluamme asiakkaidemme nauttivan niistä vuosia. Myös harmaa pyöreä matto on materiaaleiltaan ja valmistustavaltaan erityisen laadukas. Matto on tehty elämää ajatellen. Sen materiaali tuntuu miellyttävältä erityisesti paljaiden jalkojen alla tuoden ripauksen luksusta arkeen. Huolto- ja pesuohjeet: Tarkasta aina tuotteen huolto- ja pesuohje ennen pesemistä. Ohjeista poikkeaminen saattaa vahingoittaa tuotetta.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)