Harmaa matto 140 x 200

Klassinen, mutta samalla moderni valinta on harmaa matto 140x200. Kokonsa puolesta se soveltuu monenlaiseen tilaan. Materiaali kannattaa valita sen mukaisesti, että mihin tilaan harmaa matto 140x200 on ajatuksena sijoittaa. Makuuhuoneisiin, olohuoneeseen ja muihin oleskelu tiloihin kannattaa valita pehmeä materiaalinen matto. Keittiöön, käytäville sekä eteistiloihin soveltuu parhaiten nukattomat ja matalanukkaiset matot.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa matto 140x200

Värinä harmaa on ajaton vaihtoehto, joka sopii käytettäväksi ympäri vuoden sekä yhteen monen sisustustyylin kanssam, kuten skandinaavinen tyyli ja maan läheiset sävyt. Harmaa matto 140x200 on saatavilla monilla eri kuoseilla sekä materiaaleilla, myös lasten huoneeseen sopivina. Mattoa löytyy monissa eri harmaan sävyissä, harmaan lisäksi saman koko luokan mattoja on saatavilla muissa väreissä.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)