• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaa matto 200x300

Trendcarpetin tyylikäs harmaa matto 200x300 täydentää kotisi tyylin. Moderni harmaa matto 200x300 on kokonsa puolesta hyvä olohuoneen lattialle tai muulle isolle lattiapinnalle. Värinä harmaa on tyylikäs ratkaisu sekä lapsiperheen arkeen että sinkkukotiin. Matto on helppo pitää puhtaana likaa hylkivän pintansa puolesta. Materiaali on viskoosia. Matto on kohtuuhintainen ottaen huomioon maton laadun.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa matto 200x300

Trendcarpetin harmaa matto 200x300 on viskoosia, joka soveltuu monenlaiseen kotiin. Olit sitten koiranomistaja, suurperheen jäsen tai sinkku, on likaahylkivä viskoosimatto järkivalinta. Harmaa väri sopii myös monenlaisen sisustuksen pariksi ja antaa tyylikkään ilmeen kotiisi. Harmaassa ei näy pöly eikä lika helposti. Isokokoinen matto on olohuoneen keskipiste, mutta toki sopii mihin tahansa isommalle lattiapinnalle.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)