• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaa matto 170x240

Ajaton matto, jota voi pitää ympäri vuoden, valitse harmaa matto 170x240. Harmaa on värinä hyvin luonnon läheinen, mutta elävä. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman eri harmaan sävyisiä mattoja. Harmaa matto 170x240 on saatavilla yksivärisenä sekä kuvioituina. Värinä harmaa sopii monenlaiseen sisustukseen kuten muiden luonnon läheisten värien kanssa tai vaikkapa skandinaaviseen sisustukseen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa matto 170x240 ja sen hoito

Valitse maton materiaali sen asettamis paikan mukaan. Oleskelutiloihin sekä makuuhuoneisiin voidaan valita paksumpia korkeampi nukkaisempia mattoja, jotka ovat myös pehmeämpiä. Eteisiin, käytäviin sekä ruokailu tiloihin kannattaa valita matala nukkainen matto, joka on helppo pitää puhtaana, eikä ime pölyä itseensä. Harmaa matto 170x240 on saatavilla, joka tilaan sopivalla materiaalilla. Tutustu koko matto valikoimaamme!

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)