Harmaa ja vaaleanpunainen matto

Oman kodin tai työtilan sisustusta on hyvä uudistaa aika ajoin. Harmaa ja vaaleanpunainen matto ovat helppoja, mutta tehokkaita tapoja muokata tilaa. Niiden pehmeä sävy tuo huoneeseen kevyttä tunnelmaa ja maton pinta lämmittää jalkoja. Harmaa ja vaaleanpunainen matto yhdessä toimivat hyvänä parina samassakin tilassa. Mattojen materiaaleista löytyy lukuisia vaihtoehtoja kuten villa, viskoosi ja ekologinen kierrätysmuovi.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa ja vaaleanpunainen matto soveltuvat monenlaiseen käyttöön

Valikoimasta löytyy eri kokoisia ja muotoisia mattoja isoon ja pieneen tilaan. Harmaa ja vaaleanpunainen matto ovat väreinä niin pehmeitä, että ne sopivat erilaisiin tarpeisiin. Harmaa tasapainottaa värikästä huonetta ja vaaleanpunainen antaa pelkistettyyn sisustukseen pehmeää väriä. Persoonalliseen tyyliin voi valita kuviollisen maton. Jos taas huoneeseen haluaa lisää rauhaa, sopii tyylikäs yksivärinen matto luomaan sisustukseen harmonista tunnelmaa.

Pinkki ja harmaa matto on rohkea valinta

Pinkki ja harmaa matto on hieman tavallisuudesta poikkeava valinta, joka edellyttää käyttäjältään rohkeutta. Kun uskallat ajatella tavanomaista avarammin, pinkki ja harmaa matto raikastaa koko kotisi. Väreihin voit yhdistellä mitä tahansa, tai nautiskella niistä sellaisenaan. Ilman mattoa koti tuntuu helposti tyhjältä, mutta maton kanssa se muuttuu kutsuvaksi pesäksi, jonne ystävät saapuvat mielellään.

Pinkki ja harmaa matto tuo kevään kotiin

Voisitko kuvitella kotia ilman, että siellä on matto? Pinkki ja harmaa matto on tämän sesongin varma valinta, jossa yhdistyvät elämänilo, raikkaus ja rohkeus. Jos valintasi on pinkki ja harmaa matto, huomaat kotisi ilmeen raikastuvan jo yhdellä valinnalla. Yhdistelmä on herkullinen ja tuo mieleen karkkipussin antimet ja kevään. Uskalla erottua.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)