• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaita ja sinisiä mattoja

Löydät harmaita ja sinisiä mattoja laajasta mattovalikoimasta kaikissa erilaisissa malleissa ja materiaaleissa. Harmaita ja sinisiä mattoja on valikoimissa joko kuvioituina tai ilman. Suuren suosion saavuttaneet harmaat ja siniset matot sopivat mihin tahansa kodin oleskelutilaan. Lopputulokseen voi vaikuttaa suuresti mattojen kuvionnilla. Sininen piristää huoneen ilmettä välittömästi, kun taas harmaa tuo rauhallisuutta ja tyylikkyyttä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Hyödynnä harmaita ja sinisiä mattoja sisustuksessa

Harmaita ja sinisiä mattoja hyödynnetään sisustuksessa monipuolisesti. Harmaa matto on suosittu valinta olohuoneeseen ja sinistä mattoa hyödynnetään paljon kylpyhuoneessa. Sinisellä värillä on paljon positiivisia psykologisia vaikutuksia. Sininen on meren ja taivaan värinen, joten värillä koetaan olevan rauhoittava ja viilentävä vaikutus. Harmaan värin mystinen olemus taas luo rauhallisuutta ja mielenrauhaa kiireisen arjen keskelle.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)