• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Violetti matto 160x230

Tuo katseenkinnittäjä kotiisi valitsemalla sinne violetti matto. Violetti matto sointuu hyvin yhteen muuten vaalean sisustuksen kanssa tai sen voi yhdistää kultaisten yksityiskohtien kanssa. Verkkokauppamme valikoimassa violetti matto 160x230 löytyy useassa eri violetin sävyssä, kuvioituina sekä eri materiaaleilla. Voit hakea valikoimastamme kaikki violetit matot koossa 160x230 kirjoittamalla hakuun violetti matto 160x230.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Violetti matto 160x230 valinta

Valitse maton materiaali sen sijoituskohteen mukaan. Makuuhuoneisiin ja oleskelutiloihin sopii valittavaksi paksummat nukkamatot, jotka ovat ominaisuuksiltaan pehmeitä. Käytäville, ruokailutiloihin sekä eteisiin kannattaa valita ohuita nukattomia mattoja, jotka ovat koneellisesti valmistettuja. Violetti matto 160x230 löytyy valikoimastamme, joka huoneeseen sopivassa materiaalissa. Tutustu myös koko mattovalikoimaamme ja löydä matot kotisi joka huoneeseen.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)