• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Ulkomatto 160x230

Trendcarpetin ulkomatto 160x230 sopii moniin haastaviin olosuhteisiin, missä sateelta suojattavuus ei ole taattua. Materiaalin likaa hylkivä pinta on helppo puhdistaa märällä rätillä ja tarvittaessa tuulettamalla. Ulkomatto 160x230 on hyvä sekä arkeen että juhlatilanteisiin, kuten häät, kotipihan leikit, saunatilat sekä veneolosuhteet. Ulkomaton iso koko on myöskin näppärä isommissa tiloissa ja ison ihmisjoukon kanssa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Trendcarpetin ulkomatto 160x230

Trendcarpetin ulkomatto 160x230 toimii kokonsa puolesta monissa tiloissa ja tilanteissa. Likaa hylkivä pinta on helppo puhdistaa tai tarvittaessa vaikka tampata. Ulkomatto 160x230 helppohoitoisuus auttaa juhlatilaisuuksien työtaakkaa kuten myös helpottaa lapsiperheiden arkea. Saunatilat sekä veneolosuhteiden haastavuus on omiaan ulkomaton käytölle. Matto soveltuu ulkoilmaan tai käytettäviksi vapaa-ajan asunnossa, jossa ei ole sateensuojaa.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)