Vaaleanpunainen matto 160x230

Valikoimassamme on laaja valikoima vaaleanpunaisia mattoja sen eri sävyissä. Vaaleanpunainen matto 160x230 löytyy yksivärisenä sekä kuvioituna, myös lastenhuoneeseen sopivana. Kokoluokan matoissa on myös materiaalivaihtoehtoja. Vaaleanpunainen matto sopii yhdistettäväksi monien värien kanssa kuten ruskea, valkoinen, kulta sekä hopea. Löydät kaikki tämän hakukriteerin matot kirjoittamalla hakuun vaaleanpunainen matto 160x230. Tutustu verkkokauppamme koko mattovalikoimaan.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Vaaleanpunainen matto 160x230 valinta

Mattovalinta kannattaa tehdä sen lopullisen sijoituspaikan mukaan, sillä oleskelutiloihin ja makuuhuoneisiin voi valita paksumman nukkamaton, joka on ominaisuuksiltaan pehmeä eikä joudu näissä kohteissa tahraantumisalttiiksi. Eteisiin, käytäville sekä ruokailutiloihin kannattaa valita ohkaisia, koneellisesti kudottuja helposti puhdistettavia mattoja, jotka eivät ime pölyä itseensä. Vaaleanpunainen matto 160x230 on saatavilla jokaiseen huoneeseen sopivilla materiaaleilla.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)