Pörröinen matto 160x230

Pörröinen matto 160x230 on kokonsa puolesta täydellinen olohuoneen matto. Kokoa kutsutaan myös kaksitoista neljäsosaa-nimellä. Ehkä yleisin pörröinen matto 160x230 on ryijymatto, joka on ylellisen pehmeä ja tiheään ommeltu. Materiaali voi yhtä hyvin olla vaikkapa viskoosia. Pörröisistä matoista löytyy myös etnisiä malleja. Valikoimamme on siis todella laaja ja jokaiselle löytyy jotain.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pörröinen matto 160x230 suosikit

Tuoteluokasta pörröinen matto 160x230 löydät niin superpehmeät ryijymatot, tilkkumatot kuin klassiset matotkin. Kun haluat löytää täydellisen olohuoneen maton, joka on sekä oikeankokoinen, hyvännäköinen että pehmeä jalan alla, valitse pörröinen matto koossa 160x230. Värivalikoimamme on laaja ja herkullinen ja jokaisen maton kuvauksesta löydät myös hoito-ohjeen. Meiltä saat sen täydellisen ja ennen kaikkea omannäköisen olohuoneen maton edullisesti.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)