• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Olohuoneen matto mustavalkoinen

Huonekalut valkoista, harmaata, mustaa ja olohuoneen matto mustavalkoinen. Kuulostaa juuri sinulle sopivalta värimaailmalta. Harmoninen ja hillitty kokonaisuus syntyy näillä kolmella perusvärillä. Kaksivärinen matto tuo kuitenkin jotakin uutta twistiä pelkistettyyn sisustukseen, jota on toki helppo muokata värikkäillä sisustustekstiileillä eri vuodenaikojen tai teemojen mukaan. Onhan olohuoneen matto mustavalkoinen ja aina sisustukseen sopiva.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Uusi olohuoneen matto mustavalkoinen

Olohuoneen matto mustavalkoinen ja juuri kuin sinun sisustukseesi tehty, Mustavalkoiset matot ovat hyvin suosittuja ja niillä saat nopeasti huoneeseen modernia ja trendikästä tunnelmaa. Lisäksi ne yhdistävät kaksi suomalaisten lempiväriä, mustan ja valkoisen. Näin ollen ne ovat ajattomia ja toimivat osana monenlaista sisustusta vuodesta toiseen. Aika ei koskaan aja ohi tästä väriyhdistelmästä.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)