Mustavalko raidallinen matto

Tässä tyylikäs mustavalkoinen matto unelmiesi kotiin. Skandinaavisen kodin värimaailmaan sopivat erittäin hyvin mustan ja valkoisen eri sävyt. Tästä syystä mustavalko raidallinen matto onkin täydellinen kiintokohta kotisi lattioille - yksinkertainen, mutta tyylikäs. Mustavalko raidallinen matto on helposti sommiteltavissa kotisi muiden värien ja materiaalien kanssa, jotka voivat toistaa samaa väriteemaa tai tukea sitä muilla tavoin.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Mustavalko raidallinen matto rakentaa kotiisi miellyttävää yleistunnelmaa

Et tarvitse taikatemppuja siihen, että luot kodistasi kotoisan ja tyylikkään. Tämä mustavalko raidallinen matto luo yksinkertaisella tavalla kotisi värimaailmaa ja tunnelmaa. Maton tulee paitsi suojata erilaisia pintoja talon sisällä, parvekkeella ja terassilla, myös sopia kotisi yleisilmeeseen ja miellyttää silmää. Tämä voi olla se viimeinen silaus, jonka kotisi tarvitsee tuntuakseen kodilta.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)