Matto 80x250

Suomalaisissa kodeissa eteinen on tyypillisesti ollut käytävämäinen ja haastava kohde sisustaa houkuttelevaksi. Etenkin 1970- ja 80-luvun taloissa käytävämäiset eteiset olivat varsin suosittuja, mutta nykyään myös eteisiin on alkanut tulla avaruutta. Tyypillisesti käytävämallisiin tiloihin on valittu matto 80x250 cm koossa ja se sopiikin yleisimpiin käytävän mallisiin eteisiin. Tämän kokoluokan matoilla voi myös jakaa avarampia tiloja toisistaan tai koota matoilla mielenkiintoista ja persoonallista sisustusta. Meillä Trendcarpetilla on Euroopan laajin mattovalikoima niin koon, materiaalien tai tyylin puolesta. Käytävämatoista löytyy matto kuin matto 80x250 cm koossa riippumatta siitä, millaista tyyliä ollaan hakemassa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matto 80x250 sopii eteiseen

Matto 80x250 on helppo sijoittaa mihin tahansa käytävämalliseen eteiseen. Yleisimpänä tarvittavana kokona se on yhtenäinen ja nopea tapa muokata eteistilan tunnelmaa. Eteinen ei juuri muuta sisustusta kaipaakaan kuin maton, joten maton valinnassa tyyliin kannattaakin kiinnittää huomiota. Tyylin lisäksi on hyvä miettiä maton puhdistettavuutta. Suomen vaihtelevissa vuodenajoissa kenkien ja etenkin lemmikkieläinten tassujen mukana kulkeutuu väkisin sisälle niin kuraa, pölyä kuin hiekkaakin. Tiiviit ja napakat matot ovat kevyitä viedä ulos tuulettumaan ja helppoja pitää puhtaana. Värivalinnassa kannattaa suosia lämpimiä maanläheisiä värejä, joissa kura ja pöly eivät näy niin helposti. Ne myös luovat eteiseen lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Erilaisilla kuvioinneilla voi loihtia eteiseen hyvin ylellistä tunnelmaa, ja jos eteiseen tullaan rappukäytävän kautta, niin eteisen voi sisustaa vaikkapa itämaisella käytävämatolla, kun enimmät pölyt ja kurat ovat jo jääneet rappuun.

Muita käyttökohteita 80x250 kokoisille matoille

Vaan eteinen ei ole ainoa käyttökohde tämän kokoluokan matoille. Matto 80x250 voidaan sijoittaa avarampaan tilaan jaottelemaan tilaa. Iso loft-tyyppinen asunto voidaan jakaa oleskelutilaan, työskentelytilaan, ruokailutilaan ja makuutilaan varsin yksinkertaisesti vain käytävämattoja käyttämällä. Erilaisilla käytävämatoilla saadaan myös luotua jokaiseen tilaan omanlaista tunnelmaa, vaikka tiloja ei olisi eristetty toisistaan huonekaluilla. Matto 80x250 sopii myös yhdistettäväksi vierekkäin laitettuna varsin mielenkiintoiseksi ja persoonalliseksi isommaksi kokonaisuudeksi. Yhdistelmä on todennäköisesti täysin uniikki ja jo yhden maton paikkaa vaihtamalla voidaan tilan tunnelmaa ja mattokokonaisuuden ulkonäköä muuttaa. Valikoimamme 80x250 matot sopivat myös sohvan suojiksi lemmikkien karvoilta ja mikään ei estä käyttämästä niitä ulkotiloissa penkin tai puutarhasohvan pehmusteena, ellei niillä halua sisustaa pitkän mallista parveketta tai terassia.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)