Matto 80x200

Matto 80x200 cm koossa ei ole yksinomaan eteisen matto, vaan sopii kotona tilaan kuin tilaan. Kun tilan muoto ja kalusteiden asettelu edellyttävät pitkänomaista mattoa, matto 80x200 on valintasi myös esimerkiksi makuu- tai olohuoneeseen, parvekkeelle, keittiöön tai lastenhuoneeseen. Meiltä löydät pitkiä mattoja joka tyyliin ja erilaisiin tarpeisiin riippumatta siitä, etsitkö helppohoitoista, skandinaavisen yksinkertaista, luonnonmateriaaleista valmistettua tai villin värikästä mattoa. Halutessasi voit myös yhdistää kaksi 80x200 mattoa rinnakkain yhden suuren maton tilalle, jolloin voit leikitellä yhdistelemällä eri värisiä tai kuosillisia mattoja. Tutustu 80x200 mattoihin, löydä sinulle sopivin ja tilaa se kotiovellesi.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Valitse tyyliin ja tarkoitukseen sopiva matto 80x200 cm koossa

Valikoimaamme kuuluu eri materiaaleista valmistettuja, eri värisiä ja eri tavoin kuvioituja mattoja joka tyyliin myös koossa 80x200 cm. Skandinaavisen yksinkertaiseen sisustukseen sopii kauniisti esimerkiksi sisalmatto luonnonläheisissä sävyissä. Korkeanukkainen ryijymatto puolestaan tuo ylellistä tunnelmaa, ja puuvillasta kudottu räsymatto vie mummolan kotoisiin tunnelmiin. Polypropreenista valmistettuja Wilton-mattoja on saatavilla lähes jokaisessa kuviteltavassa värissä ja kuosissa. Mattoa valitessa on tärkeää pohtia paitsi sen ulkonäköä myös käytännöllisyyttä: tuleeko matto tilaan, jossa liikutaan aina sukkasillaan vai myös kengillä? Tai oletko kenties hankkimassa mattoa keittiöön leivänmurusten ja kastikeroiskeiden armoille, tai parvekkeelle auringon paahteeseen? Helppohoitoisuutensa ansiosta polypropeeninen matto 80x200 cm koossa on erinomainen valinta keittiöön, lastenhuoneeseen, parvekkeelle ja kodin muihin tiloihin, joissa matto on usein alttiina kovemmalle kulutukselle.

Matto 80x200 cm koossa kodin eri tiloihin

Pitkä matto on perinteinen valinta eteiseen, mutta matto 80x200 cm koossa löytää paikkansa kotona monesta muustakin tilasta. Matto 80x200 sopii erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneessa sängyn laidoille tai päätyyn – lämpimälle, pehmeälle matolle on ihana laskea varpaat sängystä noustessa. Kun matto on sängyn vierellä, se on helppo viedä tuuletettavaksi tai muutoin puhdistettavaksi. Voit myös yhdistää kaksi pitkää 80x200 mattoa rinnakkain yhden ison maton tilalle, esimerkiksi ruokailutilassa pöytäryhmän alle. Tällöin voit halutessasi leikitellä tyyleillä valitsemalla kaksi keskenään eri väristä tai samalla väriskaalalla eri tavoin kuvioitua mattoa. Matto 80x200 löytää paikkansa myös kodin muista huoneista, joissa tilan muoto ja kalusteiden asettelu edellyttävät pitkänomaista mattoa. Muista myös parveke: moni matoistamme viihtyy kesän ajan myös katetulla parvekkeella, ja osa 80x200 matoista on tehty ulkotiloihin kestämään kosteutta ja auringon paahdetta.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)