• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Ulkona mattojuoksija

Tämä helppohoitoinen ulkona mattojuoksija sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, mutta myöskin sisälle. Ulos tarkoitettu ulkona mattojuoksija sopii mainiosti myös eteiseen, keittiöön, tai vaikka lastenhuoneeseen, sillä se on kestävä ja tyylikäs. Ulkona mattojuoksija kestää erinomaisesti aurinkoa, sadetta, lunta, jäätä ja likaa. Kestävä materiaali kestää sään kuin sään, mutta on samalla trendikäs ja tyylikäs.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Kestävä ulkona mattojuoksija

Tuo kestävyyttä ja tyyliä pihallesi kestävän ulkona mattojuoksija avulla. Tämä tyylikäs, sekä samalla erittäin kestävä matto sopii takuuvarmasti pihaan kuin pihaan. Matto kestää kaikenlaiset sääolosuhteet, eikä kulu rankemmassakaan säässä. Ulkomatto sopii kaikenlaisten kalusteiden, sekä monien värien kanssa. Tuo pihallesi neutraalia tunnelmaa, mutta samalla kovaa käyttöä kestävä ulkomatto, ja nosta pihasi ulkonäköä.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)