Beige ja kultainen matto

Palan yleellisyyttä sisutukseen tuo beige ja kultainen matto. Beige ja kultainen matto on saatavilla useammassa eri muodossa sekä koko luokassa. Myös pyöreitä mattoja on saatavalla isoillakin halkasijoilla. Jotta matto pääsee oikeuksiinsa, tarvitsee se avaran tilan pelkistetyllä sisustuksella. Hyviä paikkoja beige kultaiselle matolla on esimerkiksi makuuhuoneissa, oleskelutiloissa sekä ruokapöydän alla.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Beige ja kultainen matto

Matot ovat klassisia ja moderneja, ja niiden kuviointi on saanut inspiraationsa itämaisista matoista. Kultaiset yksityiskohdat tekevät matosta eläväisen. Beige ja kultainen matto on matala nukkainen matto, joten se ei kerää pölyä itseensä suurissa määrin. Lisäksi se on helppo pitää siistinä imuroimalla. Imuroinnilla ja tuulettamalla säännöllisesti, voidaan ylläpitää maton puhtautta ja raikkautta.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)