Beige matto 140x200

Persoonallinen matto kruunaa kodin luonteen. Beige matto 140x200 on loistava valinta eteisestä makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Värinä beige on ajaton ja tasapainottaa kodin muita sisustuselementtejä. Meiltä löytyy jokaiseen makuun sopivia tyylejä; räsymattoja, ryijymattoja, villamattoja, sisal-mattoja sekä wilton-mattoja. Jokainen beige matto 140x200 sisältää uniikkeja yksityiskohtia, joista voi valita juuri omaan käyttötarkoitukseen sopivan kappaleen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Erityyliset matot kategoriassa beige matto 140x200

Valikoima kategoriassamme beige matto 140x200 on laaja ja erikokoiset budjetit on otettu huomioon. Valikoimastamme löytyy kirjo beigen sävyjä, tummasta vaaleaan. Vaalea beige sopii hyvin neutralisoimaan jo värikkäämpää tilaa ja tumma beige auttaa luomaan esimerkiksi romanttisempaa tunnelmaa. Meiltä löytyy myös kuviollisia mattoja marokkolaiseen tyyliin sekä pelkistetympiä, klassisia kappaleita. Kaikkia mattoja yhdistää upea laatu ja tarkka viimeistely.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)