• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää juuttimatoista

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää juuttimatoista

Juuttimatot ovat yksiä tunnetuimmista ja halutuimmista matoista nykyään. Ne tarjoavat luonnollista kauneutta niiden eksoottisilla kuvioillaan mihin tahansa tilaan. Juuttimatot valmistetaan kuivatuista kasvikuiduista, jotka on kudottu tämän upean maton valmistamiseksi. Juuttimaton kestävyys on vertaansa vailla. Vain harvat matot pärjäävät juuttimattoa vastaan, kun kyse on kestävyydestä. Luonnonkuidut matossa kestävät aikaa eivätkä ne yleensä kaipaa huoltoa.

Juuttimatolla on lukemattomia hyötyjä, etenkin jos haluat olla ympäristötietoinen. Juutti on nopeasti kasvava kasvi, joka tuottaa uusiutuvia kuituja, eli se ei vahingoita ympäristöä. Juuttimatot ovat myös biohajoavia ja ne voidaan kierrättää.

Pääsyy siihen, että ihmiset ostavat juuttimattoja, on niiden eksoottinen ulkonäkö, mitä vain harvat matot tarjoavat. Jos olet ulkoiluihminen, joka haluaa olla kosketuksissa maan kanssa, rakastat varmasti juuttimattoja.

Toinen syy, miksi ihmiset rakastavat juuttimattoja, on niiden kestävyys ja puhdistuksen helppous. Yksinkertainen imurointi tekee matosta nopeasti tahrattoman. Matala huoltokynnys tekee siitä yhden houkuttelevimmista matoista. Suosittelemme välttämään maton kontaktia veden kanssa. Vesi vahingoittaa juuttimattoa ja saattaa saada sen hajoamaan. Älä siis ikinä puhdista sitä höyryllä.

Juuttimatoilla on luonnollinen kyky sopia sinne, missä ikinä oletkin. Maton neutraali väri tekee paikan valinnasta helppoa. Jos haluat huoneeseesi lisää lämpöä, juuttimatto on täydellinen. Juuttimatto tuntuu lisäävän ylimääräistä lämpöä ja mukavuutta, jota vain harvat matot tekevät.

Juuttimatto on erinomainen vaihtoehto kalliisiin mattoihin. Nämä matot tarjoavat tyylikkään raa’an tekstuurin kotiisi ja se tuntuu sopivat yhteen hyvin.

Täällä Trend Carpetissa me tarjoamme erikokoisia juuttimattoja aina 60x120cm ja 2x3m mitoista pyöreisiin juuttimattoihin 80 cm aina 200 cm asti.2019-04-03

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU