• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Miten valita paras matto lapsesi huoneeseen

Miten valita paras matto lapsesi huoneeseen

Oikean maton valitseminen lapsesi huoneeseen ei ole maailman helpoin tehtävä. Nykypäivänä lapset leikkivät, oppivat, painivat ja tekevät paljon erilaisia aktiviteetteja koko päivän, mikä tekee sellaisesta paikasta tärkeän, jossa lapset voivat rentoutua ja olla vain lapsia. On olemassa niin paljon erilaisia mattoja kaikissa väreissä, muodoissa ja kuvioinneissa, mitkä tekevät maton valitsemisesta lapsesi huoneeseen vaikeaa. Toivottavasti tämä blogi auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivan.

Helpoin keino aloittaa on valitsemalla oikea koko ja muoto. Kysy itseltäsi, minkämuotoisen ja kokoisen haluat? Aloita mittaamalla tila, johon haluat laittaa maton. Valitse paikkaan sopivin koko. Sitten valitse muoto. Kaikista suosituin muoto lasten mattoon on neliskulmainen, mikä käy usein järkeen, mutta pyöreän maton valitseminen saattaa myös olla kätevää.

Seuraava vaihe on täydellisen kuvion ja muotoilun valitseminen lapsillesi. Muista pitää lapsesi halut etusijalla. He ovat ne, jotka leikkivät, painivat ja kävelevät matolla eniten. Monet lapset pitävät eläinmatoista – ne ovat värikkäitä, ystävällisiä ja antavat mukavan tuntuman. Monet lapset pitävät meidän fotboll matoista ja sky road matoista – ne ovat jännittäviä ja samaistuttavia muiden lapsien keskuudessa. Tärkeintä on antaa lapsellesi matto, josta myös hän nauttii ja pitää.

Yksi huomioimatta jätetty asia on maton väri. Väri on yhteydessä tunteisiin. Maton väri voi alitajuisesti vaikuttaa olotilaasi. Monet meistä eivät ajattele sitä tarkemmin. Kun vanhemmat valitsevat maton leikkihuoneisiin, hoitohuoneisiin tai makuuhuoneisiin, he eivät ota värin vaikutusta huomioon. Tässä on joitain värejä, joista kannattaa olla tietoinen.

 

Lämpimän väriset matot

Lämpimän väriset matot luovat turvallisuuden ja mukavuuden tunnetta, sillä ne säteilevät lämmintä väriä. Niillä on myös energiaa-antava vaikutus.

Punainen – Punainen väri stimuloi hengitystä ja pulssia. Se energisoi kehon ja mielen. Käytä vapaasti punaista leikkihuoneessa, mutta älä laita sitä tilaan, jossa lapsesi nukkuu.

Keltainen – Keltainen on väri, joka kirkastaa koko huoneen ja antaa sille aurinkoisen olemuksen. Sen tiedetään auttavan lapsia keskittymään, joten käytä sitä vaikka lukunurkkauksessa.

 

Kylmän väriset matot

Kylmän väriset matot kuten sininen ja vihreä tekevät huoneesta rauhallisen ja rennon.

Sininen – Tämä väri vähentää todistetusti aggressiota, verenpainetta ja ahdistusta. Tämä on täydellinen väri leikkihuoneeseen.

Vihreä – Vihreä on väri, joka yhdistetään hyvinvointiin. Se on väri, joka sopii melkein mihin tahansa ympäristöön.

Harmaa – Harmaa on neutraali väri, mikä sopii mihin tahansa missä vain huoneessa.

Käy katsomassa meidän valikoimamme lasten mattoja täältä. Meillä on kaikki värit, muodot ja koot, jotka sopivat täydellisesti sinulle!2019-04-26

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski