• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Nukkamattojen paluu

Nukkamattojen paluu

Vaikka nukkamatot ovatkin peräisin muinaisten Kreikkalaisten ajoilta, nukkamatot ovat tyypillinen osa 60-, ja 70-luvun amerikkalaista elämäntapaa ja kulttuuria. Ne yhdistetään usein hippeihin ja sen ajan beat-sukupolveen. Maton epätavallinen ulkomuoto, nukkainen materiaali ja pehmeä pinta tekivät siitä suositun maton ympäri maailmaa. Kuitenkin 80-luvulla maton suosio alkoi laskea, koska se oli symbolina silloin jo vanhalle hippiajalle. 

Nykyaikana nukkamatto on kuitenkin tehnyt näyttävän paluun. Huolimatta siitä, että matot olivat käyttämättöminä pitkän aikaa, niiden paluu muotiin on mahdollistanut niiden muuttumisen perinteisestä hippimatosta trendikkääksi ja mukavaksi käyttömatoksi. Ajan kanssa ihmiset tajusivat, että matto lisää paljon syvyyttä sekä tuntumaa huoneeseen ja on samaan aikaan mukava kävellä. Nykyään on paljon erilaisia nukkamattoja, jotka sopivat erilaisiin huoneisiin. Neutraaleista väreistä aina hienoihin kuvioihin, jokaiselle huoneelle on omanlaisensa nukkamatto.

Jos et ole ikinä tuntenut nukkamattoa jalkojesi alla, jäät paljosta paitsi. Kun jalkasi koskettavat nukkamaton pintaa, et halua muuta kuin upottaa varpaasi siihen tunteaksesi pehmeät muodot. Pääset tuntemaan maton tuoman mukavuuden ja pehmeyden. Puhumattakaan siitä, että matto vähentää myös meteliä. Sen sijaan, että kuulisit kaikki askeleet kilometrin päästä, voit kiitää maton halki kuin ninja. Matto toimii melkein eristeenä imemällä meteliä itseensä. Näin talostasi tulee rauhallisempi, hiljaisempi ja rentouttavampi paikka.

Jos haluat luoda huoneeseesi mukavan ilmapiirin, nukkamaton kanssa et voi mennä metsään. Sen pehmeä ja mukava pinta tekee siitä erittäin sopivan lastenhuoneeseen. Sen laadukas tyyli saa sen sopimaan melkein mihin tahansa huoneeseen. Näitä mattoja on saatavilla erikokoisia ja -värisiä. Halusitpa nukkamaton olohuoneeseesi tai keittiöösi, löydät varmasti itsellesi sopivan.

Nukkamaton paluu on itsessään osa historiaa. Mikset katsoisi meidän nukkamattovalikoimaamme? Löydät varmasti itsellesi sopivan maton kaikkiin tarpeisiisi.2019-03-28

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski