• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Parhaan maton valitseminen keittiöön

Parhaan maton valitseminen keittiöön

Keittiöt ovat epäilemättä käytetyimpiä tiloja kotonamme. Se ei ole ainoastaan paikka ruoan kokkaamiseen, vaan myös viihteen paikka. Suurten illallisen tekemisestä perheelle aina juhlien pitämiseen, ei ole juurikaan päiviä, jolloin keittiösi olisi käyttämättä.

Kun ottaa huomioon ajan, jonka käytämme keittiössä, on tärkeää ottaa huomioon monta asiaa, kun valitsemme täydellistä mattoa. Tarvitset maton, joka ei pelkästään lisää kaunista tyyliä, vaan on myös mukava kävellä ja samalla kestävä sekä suojaa lattiaasi. On ymmärrettävää, että maton valitseminen on monille vaikeaa, koska on olemassa erilaisia rajoituksia oikean kokoisen ja tarpeeksi kestävän maton, joka kestää kaiken jalankulun ja mahdolliset tahrat.

Jos olet yksi ihmisistä, joille on vaikeaa löytää oikea matto keittiöön, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä ehdotan kaksi parasta mattoa keittiöalueellesi.

 

1. Kestävät muovimatot

Keittiöt ovat helposti sotkuisia. Olitpa sitten leipomassa tai paistamassa, on lukemattomia erilaisia vahinkoja, jotka voivat tapahtua. Etenkin jos käytössä on jauhoja, punaviinia yms. Et halua mattoa, joka on vaikea puhdistaa altasi.

Muovinen matto on täydellinen matto lattiallesi, jos haluat suojella sitä mahdollisilta haitoilta. Mattojen kestävyyden, vastustuskyvyn ja jämäkkyyden takia, muovimatot ovat hyvä vaihtoehto. Jos muovimattoosi tulee tahra, se on helppo puhdistaa pois kostealla kankaalla. Voit kastella vaikka koko maton tekemättä mitään vahinkoa.

Meillä Trendcarpetissa on hyvä valikoima muovisia mattoja nimeltä ”Horredmatta”, mikä on ollut Ruotsalainen design-klassikko vuodesta 1956 asti. Nämä matot tunnetaan niiden kestävyydestä ja yksinkertaisesta muotoilusta, mikä on tyypillistä Skandinaviassa. Paina tästä nähdäksesi Horredmatt valikoimamme.

 

2. Sisal-matot

Sisal-matot ovat erinomaisia mattoja keittiöösi.

Nämä matot on helppo puhdistaa, sillä ne keräävät likaa kudoksiensa väliin. Jos likaa tai murusia kerääntyy paljon, sinun tarvitsee vain viedä se ulos ja ravistella sitä. Nämä matot ovat erittäin vahvoja ja kestäviä, joten ne kestävät kaiken, minkä heität niiden päälle (tai pudotat!).

Sisal-matot ovat erinomainen lisäys mihin tahansa keittiöön. Meillä Trendcarpetilla on laaja valikoima erivärisiä ja -kokoisia mattoja. Paina tästä nähdäksesi.

Ei ole väliä kumman matoista valitset keittiöösi. Ne kestävät molemmat kaikkia keitoksiasi, kävelyliikennettä ja satunnaisia läikkymisiä.2019-05-13

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU