• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Halvinta hintaa koskeva takuu

Trendcarpet.se haluaa aina, että sinä saat haluamasi lehmäntaljan halvimpaan mahdolliseen hintaan. Siksi otamme nyt käyttöön takuun, jolla taataan, että lehmäntaljojemme hinta on kaikkein halvin.
Se tarkoittaa, että jos sinä asiakkaana löydät aidon lehmäntaljan toisesta kaupasta halvempaan hintaan, me alennamme hinnan samalle tasolle ja tarjoamme valinnaisesti lampaantaljan tai porontaljan.
Halvinta hintaa koskevan takuun ehdot ovat seuraavat:
 Lehmäntaljan pitää olla aito talja, ja sitä myyvän yrityksen pitää olla rekisteröity Suomessa.
 Sinun pitää asiakkaana pystyä selvittämään toisen yrityksen tuotekuvauksesta lehmäntaljan tarkat mitat (noin 3-5 neliömetriä ei kelpaa) sekä saada kotiisi kuvassa näkemäsi lehmäntaljan. Lehmäntaljaa esittävät esimerkkikuvat eivät siis nekään kelpaa.
 Lehmäntalja saa olla kooltaan enintään 5 % pienempi kuin se lehmäntalja, jonka haluat ostaa Trendcarpetilta. Esimerkki: Jos se talja, jonka haluat tilata Trendcarpetilta, on kooltaan 4 neliömetriä (pituus x leveys), toiselta toimittajalta löytämäsi taljan koon pitää olla vähintään 3,8 neliömetriä.
 Lehmäntalja ei saa olla alennusmyynnissä.

Jos nämä ehdot täyttyvät, ota meihin yhteys sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon +46 (0)31 320 22 00 ja pyydä lisäohjeita.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU