Käsinsolmittu villamatto

Käsinsolmittu villamatto tuo hienostunutta arvokkuutta ja tyyliä kotisi jokaiseen huoneeseen. Tämä käsinsolmittu villamatto on ajattoman trendikäs ja todellinen katseenvangitsija huoneessa kuin huoneessa. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista käsinsolmittu matto pysyy kauniina pitkään, kunhan sitä hoitaa hyvin. Tämä matto lisää varmasti kodikkuutta ja lämpöä kotiisi jopa talven kylminä ja pimeinä päivinä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Käsinsolmittu villamatto on helppohoitoinen

Klassinen käsinsolmittu villamatto on helppohoitoinen ja sen avulla pystyt piristämään helposti kotisi ilmettä mielesi mukaan. Materiaalina villa kestää hyvin kulutusta, eikä se ime pölyä itseensä. Villa hylkii likaa, joten sitä ei tarvitse usein pestä. Pehmeä villamatto tuntuu mukavalta jalkojen alla.Villamatot ovat monikäyttöisiä, ja sopivat lähes kaikkiin huoneisiin, kuten olohuoneeseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)