Punainen pyöreä matto

Punainen pyöreä matto voi olla esimerkiksi lyhyistä, kiiltävistä langoista koostuva ryijymatto tai klassinen, itämaisesta kuviosta inspiroitunut matto. Matto istuu mainiosti moneen eri paikkaan. Ryijymatto sopii esimerkiksi keittiönpöydän alle tai lastenhuoneen matoksi, kun taas kuviollinen, punainen pyöreä matto toimii parhaiten olohuoneessa tai muualla, missä se saa ansaitsemansa huomion. Osa matoista soveltuu myös ulkokäyttöön.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Punainen pyöreä matto tiedot

Punainen pyöreä matto voi olla käsin- tai koneella tehty. Koneellisesti solmittu on huomattavasti edullisempi kuin käsintehty. Mattojen alkuperämaita ovat esimerkiksi Belgia tai Turkki. Materiaaleja ovat mm. sataprosenttinen polypropeeni ja polyesteri. Maton paksuus on matosta riippuen noin 10-13mm, mutta kokoja on saatavilla useita. Imuroinnissa ja tahranpoistossa tulee noudattaa varovaisuutta, ja varsinainen pesu suoritetaan yleensä mattopesulassa.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)