• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pyöreä matto suuri

Suunnitteletpa sitten tilavan työhuoneen tai avoimen oleskelutilan uudistamista, suuri pyöreä matto antaa tilaan uutta ilmettä. Valikoimasta löytyy käsinkudottuja tyylikkäitä ja laadukkaita villasta ja kierrätysmuovista valmistettuja mattoja. Myös koneellisesti ommeltuja mattoja on tarjolla. Suuri pyöreä matto toimii sisustus elementtinä ja värejä on useita joista valita. Mattojen hyvistä ominaisuuksista löytyy muun maussa luonteva siirrettävyys ja helppo puhdistettavuus.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Lattian suojana suuri pyöreä matto

Elämässä sattuu ja tapahtuu eikä pieniltä kolhuilta voi aina välttyä. Suuri pyöreä matto auttaa estämään naarmujen syntymisen lattiaan. Matolla voi myös peittää lattiaan jo tulleet jäljet. Kaunis ja katseen vangitseva matto vie huomion pois lattian pienistä naarmuista ja korostaa tilan kaunista värimaailmaa. Suuri pyöreä matto toimii myös äänenvaimentajana ja lämmittää jalkoja.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)