• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pyöreä matto violetti

Violetit matot ovat nostaneet suosiotaan suuresti. Pyöreä matto violetti on huoneen todellinen katseenvangitsija. Violetti väri tuo oleskelutiloihin jopa kuninkaallista olemusta. Pyöreä matto violetti on elegantti valinta kodin oleskelutiloihin. Violetti matto on jotain todella erityistä, sillä värillä on useita positiivisia psykologisia vaikutuksia. Violetti matto on samalla sekä lämmin että viilentävä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä matto violetti on erinomainen valinta

Löydät pyöreä matto violetti laajasta valikoimasta useassa eri mallissa ja materiaalissa. Mattoja on joko kuvioituina tai ilman. Violetti matto on mielenkiintoinen valinta, sillä kyseessä on psykologisesti värähtelevä väri. Violetti yhdistetään usein hengellisyyteen ja kuninkaallisuuteen. Hyviä väripareja violetin kanssa ovat musta, valkoinen, vihreä ja erilaiset metallinsävyt. Väri sopii hyvin esimerkiksi työhuoneeseen.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)