Lehmäntalja - Musta 82

A-luokan (korkeimman laatuluokan) lehmäntalja

Kun tilaat lehmäntaljan, saat juuri sen taljan, jonka näet kuvassa.
Koska kaikki lehmäntaljat ovat ainutlaatuisia, varastossamme on vain yksi kappale kutakin taljaa. Kun se myydään, se otetaan pois kotisivulta.

Koko: 230 x 175 cm (pituus x leveys)

Trendcarpetin laatu

-------------------------

Trendcarpet panostaa paljon lehmäntalojensa laatuun.

Ostamme lehmäntaljat Brasiliasta, josta tulevat kauneimmat ja laadukkaimmat lehmäntaljat. Toimittajamme valikoi hienoimmat vapaana laiduntaneiden lehmien taljat. Ennen toimitusta jokainen lehmäntalja käsitellään sataprosenttisen hajuttomaksi ja erittäin kestäväksi. 

Huolto

-----------

Aito lehmäntalja on erittäin helppohoitoinen. Tässä viisi helppoa ohjetta, joiden avulla pidät huolta uudesta lehmäntaljastasi.

1) Aito lehmäntalja säilyttää laatunsa vuosikausia jokseenkin ilman huoltoa. Siksi lehmäntaljan vaatimaa hoitoa ei kannata liioitella.

2) Vie lehmäntaljasi silloin tällöin ulos ja ravista siitä pöly ja kevyempi lika.

3) Ruoka- ja juomatahrat saa pois neutraalilla saippualla ja lämpimällä vedellä. Älä kastele mattoa ‑ kostutus riittää. Puhdista talja hyvin mutta älä hankaa sitä liian kovaa. Silloin tahra ei leviä eikä muutu pysyväksi. Käytä pehmeää ja puhdasta liinaa.

4) Älä pesetä lehmäntaljaa kemiallisessa pesussa.

5) Älä käytä lehmäntaljan puhdistukseen liuottimia. Älä myöskään laita sitä pesukoneeseen tai kuivausrumpuun. Älä epäröi ottaa yhteyttä postitse tai puhelimitse, jos sinulla on kysyttävää.Loppu varastosta.

Takaisin aloitussivulle. »

Sitemap »

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)