Turkoosi matto valkoinen

Valitse kotiisi turkoosi valkoinen matto, joka tekee kotiisi raikkaan ilmeen. Turkoosi valkoisen matto voidaan yhdistää muihin vaaleisiin tai turkoosin sävyihin. Turkoosi valkoinen matto on valikoimassamme saatavilla pelkistettyinä sekä voimakas kuvioisina. Matto valikoimassamme on runsaasti eri sävyjä sekä kokoja, myös pyöreissä matoissa. Hae kaikki turkoosi valkoiset matot valikoimastamme kirjoittamalla hakuun turkoosi valkoinen matto.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Turkoosi valkoinen matto on raikas valinta

Valinta kannattaa tehdä sen perusteella minne turkoosi valkoinen matto on tarkoitus asettaa. Oleskelutiloissa sekä makuuhuoneissa matto voi olla paksumpi sekä korkeampi nukkainen, jolloin se tuo muuhun sisustukseen ryhtiä ja on ominaisuuksiltaan pehmeä. Ruokailutilassa, eteisessä sekä käytävillä kannattaa suosia ohuempia nukattomia mattoja, jotka on helppo pitää puhtaina imuroimalla, eivätkä ime itseensä pölyä.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)