• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Turkoosi vintage-matto

Hanki turkoosi vintage-matto kotisi olohuoneeseen katseen vangitsijaksi. Olohuoneen lisäksi matto sopii myös makuuhuoneissa ja ruokailutiloissa käytettäväksi. Turkoosi vintage-matto on saatavilla useissa sävyissä sekä myös kuvioituina. Kuviointi matossa tuo elävyyttä, mutta yksivärinen on helppo yhdistää muuhun sisustukseen kuten hopean ja kultaisen kanssa. Löydä kaikki valikoimamme turkoosit vintage-matot kirjoittamalla hakuun turkoosi vintage-matto.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Turkoosi vintage-matto on rohkean valinta

Valitse maton materiaali sen perusteella, minne se aiotaan sijoittaa. Oleskeluhuoneisiin sekä makuuhuoneisiin soveltuvat hyvin paksummat nukkamatot, jotka ovat pehmeämpiä ja tuovat mukavuutta sisustukseen. Ruokailutiloissa, eteisissä sekä käytävillä suosittelemme ohuempia mattoja, jotka ovat helposti puhdistettavissa. Mikäli tila on vähä valoinen kannattaa valita sävyltään vaaleampi turkoosi vintage-matto, jolloin matto tekee huoneeseen raikkaan ilmeen.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski