• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Tyynynpäälliset 45 x 45 cm

Tässä tuoteryhmässä löydät 45 x 45 cm koon tyynynpäällisiä, jotka on valmistettu lehmännahasta, tyynynpäällisiä vanhoista turkkilaisista Kelim-matoista sekä kauniita samettisia tyynynpäällisiä monessa suositussa värissä. Kaikki tyynynpäälliset löytyvät varastosta ja lähetetään välittömästi. Tilaukset, jotka tehdään arkipäivisin ennen kello 14 lähetetään saman päivän aikana, muuten seuraavana arkipäivänä.

Väri
Tyynynpäälliset design
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Osta tyylikkäät 45 x 45 cm kokoiset tyynynpäälliset 

Trendcarpet toimittaa kaikki tyynynpäälliset kuten ne ovat, eli ilman sisätyynyä, jolloin voit itse valita tyynynpäällisen sisään juuri niin muhkean tyynyn kuin haluat. Jos haluaa rennon ja väljästi istuvan tyynyn, voi valita pienemmän sisätyynyn, esimerkiksi koossa 40 x 40 tai 35 x 35 cm. Sama toimii myös toisin päin: halutessaan napakan ja muhkean tyynyn, voi helposti valita tyynyn, joka on kooltaan 50 x 50 cm tai 55 x 55 cm. 

Kaikki 45 x 45 cm  tyynynpäälliset lähetetään heti tilauksen jälkeen

Kaikki 45 x 45 cm koon tyynynpäälliset löytyvät varastosta ja jos tilaus tehdään arkena ennen kello  14, lähetämme tuotteet saman päivän aikana, muuten seuraavana arkipäivänä. Voit turvallisesti valita maksutavaksi laskun, korttimaksun tai verkkopankkimaksun. Kaikki meiltä tilatut tyynynpäälliset lähetetään DHL-kuljetuksella.

 

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆