• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Tyynynpäälliset 50 x 50 cm

Tyynynpäälliset 50 x 50 cm koossa ovat tavallisin koko keskikokoisille tyynyille. Klassinen neliön muotoinen tyyny, joka sopii kaikille sohville tai nojatuoleille. Tästä 50 x 50 cm tyynynpäällisten tuoteryhmästä löydät Kelim-tyynyjä, nahkatyynyjä, nappityynyjä ja tyylikkäitä samettityynyjä. Kaikki tyynynpäälliset löytyvät varastosta ja tilaukset, jotka tehdään arkisin ennen kello 14, lähetetään saman päivän aikana.

Väri
Tyynynpäälliset design
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Hienoja tyynynpäällisiä 50 x 50 cm

Trendcarpet toimittaa kaikki tyynynpäälliset kuten ne ovat, eli ilman sisätyynyä, jolloin voit itse valita tyynynpäällisen sisään juuri niin muhkean tyynyn kuin haluat.

Jos haluat rennon ja väljästi istuvan tyynyn, voit valita 50 x 50 cm tyynynpäälliseen pienemmän sisätyynyn, kooltaan 45 x 45 cm tai 40 x 40 cm. Sama toimii myös toisin päin: jos haluaa napakan ja muhkean tyynyn, voi helposti valita tyynyn joka on kooltaan 55 x 55 cm tai 60 x 60 cm. 

Kaikki 50 x 50 cm  tyynynpäälliset lähetetään heti tilauksen jälkeen

Kaikki 50 x 50 cm tyynynpäälliset löytyvät meiltä varastosta, ja jos tilaus tehdään ennen kello 14, lähetämme sen saman päivän aikana, muuten seuraavana arkipäivänä. Voit turvallisesti valita maksutavaksi laskun, korttimaksun tai verkkopankkimaksun. Kaikki tilatut tyynynpäälliset lähetetään DHL-kuljetuksella.

 

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski