Ulkomatto 140x200

Valikoimassamme on laaja valikoima mattoja, jotka soveltuvat käytettäväksi myös ulkotiloissa. Ulkomatto 140x200 on saatavilla useissa eri väreissä yksivärisenä sekä raidallisina. Useimmat matot ovat valmistettu materiaalista, joka soveltuu käytettäväksi sisä- sekä ulkotiloissa. Ulkomatto 140x200 on saatavilla myös useissa muissa koko luokissa. Kaikki ulkomatot löydät kirjoittamalla hakuun ulkomatto, valikoimassa on myös ympäristöystävällisiä valintoja.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Ulkomatto 140x200 on lähes hoitovapaa

Valikoimamme ulkomatot ovat helppo hoitoisia ja lähes huoltovapaita. Ulkomatto 140x200 voidaan imuroida normaalisti sekä huuhdella kevyesti suihkussa. Painepesuria tai pyykkikoneetta näille ei suositella. Muovi valmisteiset matot on helppo pyyhkiä kostealla liinalla ja saippualla. Matto voidaan asettaa ulkotiloihin kevään tullen ja siirtää säilöön pakkasten tullessa, jottei se muutu liukkaaksi jäätyessään.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)