• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Värikkäitä vintage-mattoja

Värikkäitä vintage-mattoja on saatavilla monen eri värisinä ja kokoisina. Jokaiselle löytyy itsensä näköinen vaihtoehto. Kaikille matoille yhteistä on menneiden vuosikymmenien laadukas kudonta eli käsityöläisyysote. Värikkäitä vintage-mattoja voikin luonnehtia laatua arvostavan sekä käsityöläistä otetta arvostavan valinnaksi. Vintage-matoista löytyy myös montaa eri materiaalia eri tiloihin tarkoitettuna ja eri käyttötarkoituksiin, kuten lapsiperhe tai sinkkukoti.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Värikkäitä vintage-mattoja hyvään hintaan

Värikkäitä vintage-mattoja löytyy jokaiselle kukkarolle. Kaikki on kuitenkin huokean hintaisia. Värikkäitä vintage-mattoja on hintakategorian lisäksi eri materiaaleissa. Osa materiaaleista on likaahylkivämpiä kuin toiset. Kaikissa on kuitenkin sama pesuohje eli älä pesetä pesulassa vaan matot tulisi tuulettaa ja tampata puhtaaksi. Vintage-matto on värikkyytensä ansiosta hyvä vaihtoehto jokaiseen sisustukseen ja tilaan.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)