Beige kuviollinen matto

Yksi sisustajien suosikkiväreistä on vuodesta toiseen beige, ja miksi ei olisi! Kyseessä on rauhoittava ja ajaton sävy, joka toimii niin seinässä, lattiassa, huonekaluissa kuin tekstiileissäkin. Beige kuviollinen matto on sävyltään ajaton valinta. Kuvio taas tuo vaaleaan mattoon mukavaa särmää ja tekee siitä persoonallisen. Beige kuviollinen matto sopii mainiosti kodin eri tiloihin.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Osta meiltä beige kuviollinen matto

Olipa hakusessa iso tai pieni beige kuviollinen matto, löydät sen meiltä. Valikoimissamme on erikokoisia, eri materiaaleista valmistettuja ja sekä käsin että koneella kudottuja mattoja. Maton kuviointi voi perustua kudontatekniikkaan tai eri beigen sävyjen hyödyntämiseen. Mitä kuvioihin tulee, ne ovat moninaisia. Löydät matoista esimerkiksi raitoja, erilaisia geometrisia muotoja, moderneja sommitteluita ja itämaisia perinnekuvioita.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)