• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

beige sohva minkä värinen matto

beige sohva minkä värinen matto

Valitseminen matto beigelle sohvalle voi olla sekä helppoa että vaikeaa. Turvallinen vaihtoehto on yleensä valita matto, joka on noin samanvärinen kuin sohva, mutta eri sävyssä. Epävarmempi vaihtoehto on yrittää luoda kontrasti kahden kaukana toisistaan olevan värin välillä. Mutta jos onnistut siinä, se voi luoda erittäin kauniin sisustuselementin. Tässä oppaassa opit lisää siitä, millaisia mattoja voit valita, jotka sopivat beigelle sohvalle.

 

Ensimmäinen sisustusvinkki on valita vaaleampi matto beigelle sohvalle. Tämä tekee huoneesta kevyemmän ja luo raikkaamman tunteen huoneeseen. Esimerkiksi harmaa matto vaaleammassa sävyssä sopii sohvan väriin siten, että värit sopivat yhteen muiden kotisi sisustusvärien kanssa.

beige sohva minkä värinen mattoLuo kontrasti maton ja beigen sohvan välillä

Luo kontrasti maton ja beigen sohvan välillä

Toinen jännittävä vaihtoehto on löytää tummempi matto, joka sopii sohvaasi. Tämä luo ainutlaatuisen kontrastin vaalean sohvasi ja tumman maton välille. Tämä yhdistelmä voi nostaa koko huoneen tunnelman esiin ja erottua omalla ainutlaatuisella tavallaan. On myös hieman helpompaa puhdistaa tummempi matto.

Matto vaalealle beigelle sohvalle

Kun valitset mattoa vaalealle beigelle sohvalle, voit ajatella samalla tavalla kuin olemme suositelleet edellä. Jos sohvasi nyt taipuu hieman valkoisen sohvan sävyyn, on hyvä ottaa huomioon värikombinaatiot. Vaihtoehtona on käyttää samaa väriä kuin sohvalla. Suosittelemme, että valitset toisen sävyn valkoista tai beigaa luodaksesi pienen värijakelun, mutta silti väriteema on samanlainen kuin sohvan väri. Voit myös yhdistää tämän mattoon, jolla on pitkä lugg tai ryijymatto, joka muuttaa sävyn riippuen luggin sijainnista.

Matto vaalealle beigelle sohvalleMatto vaalealle beigelle sohvalle

Pyöreä matto beigelle sohvalle

Voit ajatella, että pyöreä matto sopii beigelle sohvalle. Voit ehdottomasti tehdä sen. Täällä annamme samat sisustusvinkit. Voit yrittää luoda kontrastia käyttämällä väriä, joka on kaukana beigestä sohvasta. Voit käyttää pitkää luggia, lyhyttä luggia tai miksei mat

Vaaleampi matto beigelle sohvalle2023-01-18

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)