Kaksi mattoa samassa tilassa

Kaksi mattoa samassa tilassa

Valtava mattovalikoimamme tuo varmasti lisäarvoa kotiisi. Mutta miksi riistäisit itseltäsi mahdollisuuden hämmästyttää vieraitasi kahdella matolla samassa tilassa? Tämä ratkaisu tarjoaa sekä esteettisiä että käytännöllisiä hyötyjä.

Hyödyt kahdesta matosta samassa tilassa

Ensimmäinen hyöty on se, että pystyt peittämään valtavan suuren lattiatilan, jos et juurikaan pidä lattiasta. Tämä on halvempi ratkaisu kuin lattian vaihtaminen uuteen. Matot ovat myös liukumattomia, mikä vähentää kompastumisriskiä. Puhumattakaan niiden äänien vaimennuksesta, joka auttaa opiskelemaan ja työskentelemään kotoa käsin rauhallisesti. Valikoimamme mallit ovat helposti puhdistettavia ja ne vaativat hyvin vähän huoltoa. Esteettisyyden suhteen kaksi mattoa voivat muuttaa tylsän ympäristön todella lämpimäksi ja kutsuvaksi ympäristöksi. Voit sijoittaa mattoja olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön ja eteiseen.

Mattojen yhdistäminen

Matto on erittäin monipuolinen huonekalu. Voimme kuitenkin antaa vinkkejä kahden maton yhdistämiseen valitsemaasi ympäristöön. Esimerkiksi kaksi nukkamattoa sopivat täydellisesti chic- tai provencelaistyylisten huonekalujen pariksi. Jos kuitenkin pidät maalaistyylistä, voit valita mieluiten kirkkaan sävyisen villamaton. Samaan huoneeseen selkeälinjaista huonekalujen kanssa sopii kaksi mattoa, joissa on runsaasti tekstuureja ja kuvioita, jotka antavat tilalle täydellisen elegantin ilmeen. Lisäksi kerroksittaisesta tyylistä on tulossa erittäin muodikas, eli voit nyt vapaasti asettaa päällekkäin kaksi eri tyylistä mattoa. Mikään ei ole parempaa kuin mahdollisuus asettaa kaksi mattoa samaan huoneeseen. Hyödynnä uusimmat tarjouksemme tänään! Trendcarpet. 

 2022-06-01

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)