• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Lattiatyynyjen monet käyttötavat

Lattiatyynyjen monet käyttötavat

Lattialle laitettavat istumatyynyt ovat yksi suosituimmista kalusteista nykyään. Mutta vaikka sinulla olisikin jo lattiatyyny, tai olisit ostamassa sellaista, saatat miettiä itseksesi ”Mihin käytän lattiatyynyä?”. No, vaikuttaa siltä, että ne ovat yksi parhaista, ellei jopa kaikista parhain monikäyttöinen kaluste. Tässä blogissa ehdotan mihin voit laittaa lattiatyynysi tai mihin voit käyttää sitä.

 
Erityiskäyttö

Kaikista ilmeisin käyttötarkoitus on käyttää lattiatyynyjä säkkituolimaisina tuoleina, jotka ovat erittäin mukavia ja pehmeitä. Ne ovat täydellisiä rentoutumiseen elokuvaa katsoessa, tai videopelin pelaamiseen. Ne ovat myös hyviä lasten makuuhuoneisiin, koska ne ovat mukavampia kuin tavalliset tuolit.

 
Jalkajakkara

Eikö sohvasi äärellä ole paikkaa jaloillesi? Ei ongelmaa! Lattiatyynyt ovat kevyitä ja helposti siirrettäviä, mutta samaan aikaan kestäviä ja ne selviävät suurestakin painomäärästä. Voit helposti laittaa sellaisen jalkojesi alle istuessasi sohvalla. Istumatyynyt ovat täydellisen korkuisia jalkojesi lepuuttamiseen.

 
Koriste-esine

Toinen erinomainen käyttötarkoitus lattiatyynylle on pelkkä koriste-esineenä oleminen käytännöllisen työkalun sijaan. Monet ihmiset haluavat istumatyynyn huoneeseensa sen tuoman eleganssin ja tuulin takia, minkä takia monet huonesuunnittelijat käyttävät istumatyynyjä koristeina. Istumatyynyt ovat erittäin muodikkaita ja niitä käytetään useissa kodeissa tyylikkäänä koristeena.

 
Sivupöytä

Yhä useampien ihmisten asuessa asunnoissa nykypäivänä, on paras hyödyntää jokainen neliösentti. Niille, joille on vaikeaa saada pöytä mahtumaan asuntoon, lattiatyynyt voivat olla arvokkaita. Niistä voi helposti tehdä pöydän lisäämällä kiinteän tason. Kestävän tason käyttäminen on erittäin käytännöllistä sen lisätessä painoa tyynyllesi, jotta tavarasi eivät putoa.

Käyttämällä istumatyynyä sivupöytänä saat lisää tilaa muulle sisustukselle, antaen samalla paikan lukemiselle ja juomiselle. Et halua kuitenkaan laittaa tyynyllesi liikaa tavaraa, koska ne saattavat pudota.

 
Paikka lemmikeillesi

Kun ihmiset ostavat istumatyynyjä, he eivät ota huomioon perheen kissaa tai koiraa, joka valtaa varmasti paikan. Kissat ja pienet koirat rakastavat tyynyllä olemista ja siinä nukkumista. Löydät itsesi vain taistelemasta tyynyn omituksesta lemmikkiesi kanssa, mutta jos sinua ei haittaa antaa tilaa lemmikeillesi, istumatyyny on erinomainen paikka perheesi pienille ystäville.

 

Katso valikoimamme istumatyynyjä, kuten meidän Marokkolaiset ja silkkiset tyynyt.2019-05-16

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU