• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matto sängyn alle

Matto sängyn alle

Makuuhuone on paikka, jonne menemme lepäämään ja palautumaan pitkän päivän jälkeen. Makuuhuoneen sisustus saa loppusilauksen, kun sinne valitsee oikeanlaiset, tilan tunnelmaan sopivat matot. Matto sängyn viereen tai matto sängyn alle luo makuuhuoneeseen kodikkuutta ja pehmeyttä.

Pehmeydellä ja yhtenäisyydellä kaunista yleisilmettä

Makuuhuoneen mattojen valinnassa tulee huomioida erityisesti mattojen materiaalit, koko ja mattojen sijoittelu.

Makuuhuoneeseen kannattaa valita pehmeitä ja kodikkaita materiaaleja. Sinne sopivia mattoja ovat esimerkiksi villamatot ja muhkeat pörrömatot. Aamu alkaa parhaiten, kun varpaat koskettavat ensimmäisenä pehmeää, taivaallisen tuntuista ja ylellistä mattoa.

Makuuhuoneen sisustukseen kannattaa valita mattoja, jotka on helppo sijoittaa suhteessa sänkyyn. Siten luot tilaan kaunista yhtenäisyyttä. Riippuen omista mieltymyksistä, hankintalistalle voi laittaa esimerkiksi yhden suuren, ihanan pehmeän maton tai pari mattoa, jotka sopivat hyvin laitettaviksi sängyn molemmin puolin.

Entäpä sitten mattojen sijoittelu? Voit sijoittaa maton joko sängyn alle, tai laittaa matot sängyn molemmille puolille sekä sängyn päätyyn. Jos päätät laittaa matot sängyn viereen, ne voivat olla pituudeltaan esimerkiksi hieman sänkyä lyhyempiä. Mattojen reunat sujahtavat kätevästi sängyn jalkojen alle ja näin tilaan tulee lisää raikasta yhtenäisyyttä. Sängyn jalat myös pitävät matot hyvin paikoillaan.

Käyttämällä suurta mattoa sängyn alla, voit luoda nukkumapaikastasi oman rauhaisan tilansa. Suuri matto sängyn alla tekee kokonaisuudesta houkuttelevan ja kotoisan. Maton reunoja voi jättää reilummin esiin sängyn alta ja tuntea sen ylellisen pehmeyden ensimmäisenä, kun aamulla nouset vuoteesta.

Kun mieleesi on laittaa matto sängyn alle, sen asettelulla on helppo vaikuttaa makuuhuoneen ilmeeseen. Maton ei välttämättä tarvitse kattaa koko sängyn alaa. Kokeilepa millainen on lopputulos, kun jätät mattoa reilusti irti sängynpäädystä!

Poimi vielä muutama vinkki talteen

On vielä muutama seikka, jotka huomioimalla unelmiesi makuuhuoneen sisustaminen sujuu kepeästi. Tällaisia seikkoja ovat sängyn pohjan korkeus ja muut makuuhuoneen kalusteet.

Sisustamisessa käytännöllisyys on usein plussaa. Sisustusvalinnat ja siivouksen helppous kulkevatkin käsi kädessä. Jos haluat imuroinnin sujuvan mahdollisimman helposti, matalan sängynpohjan kaveriksi käytännöllisempi valinta saattavat olla sängyn viereen asetettavat matot. Onpa valintasi matto sängyn alla tai sängyn vieressä, tulos on lopulta aivan yhtä kodikas ja tyylikäs!

Pienillä yksityiskohdilla on näppärästi luotavissa makuuhuoneeseen lisää tilan tuntua. Esimerkiksi, jos sänkysi viereen kuuluvat suloiset ja tyylikkäät yöpöydät, voit aivan hyvin jättää ne lattiapinnan päälle. Näin ne luovat mattojen ja sängyn ohella ihanan raikkaan yleisilmeen.2022-02-25

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU