• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matto työpöydän alla

Matto työpöydän alla

Valitse matto työpöydän alle

Toimistossa tarvitaan rauhallisuutta ja keskittymistä. Työpöydän alle asetettava matto voi auttaa saavuttamaan sopivan ja mukavan tunnelman.

Tärkeintä on muistaa huoneen koko ja lattiapinta-ala. Pohdi myös visiotasi ja haluatko mattosi olevan hieman koristeellinen ja toimiva vai ainoastaan huoneen keskipiste. Muista pitää mielessä myös budjetti ja se, kuinka paljon olet valmis maksamaan matosta.

Huomioi seuraavaksi työhuoneen lattiapinta. Kokolattiamatto vaatii erilaisen maton kuin laatta- tai betonilattia. Tasaisille lattiapinnoille tarkoitetuissa matoissa on liukumaton pohja tai liimanauha, jotka estävät maton siirtymisen pois paikaltaan.

Jos et vietä paljon aikaa toimistossasi, valitse pöydän alle mukava viskoosimatto. Nämä erittäin pehmeät ja silkkiset matot luovat täydellisen työilmapiiriin. Nämä matot ovat tosin melko hauraita, joten jos vietät paljon aikaa toimistossasi ja tuoli on paljon maton päällä, tätä materiaalia kannattaa vältellä. Tällöin suositellaan vahvempia materiaaleja, kuten villa-, synteettisiä tai juutti- tai sisalmattoja.

Valitse tyyli

Mattoja on eri tyylisiä ja mallisia. Jos haluat luoda keskittymiseen sopivan ilmapiirin, valitse neutraaleja tai luonnollisia värejä, kuten beige, harmaa, valkoinen tai ruskea. Nämä värit eivät vaikuta aivoihin innostavasti eivätkä häiritse mieltä. Suosittelemme yksinkertaisesti kuvioituja, kuten tavallisia, raidallisia tai ruudullisia mattoja.

Jos kaipaat luovaa tai rennompaa työympäristöä, voit valita työpöytäsi alle muitakin värejä. Punainen ja keltainen stimuloivat luovuutta. Sininen ja vihreä luovat unenomaisemman ja mielikuvituksellisen tunnelman.

Varo kuitenkin liian kirkkaita värejä tai liiallista värien vaihtelua. Keskittymiskykysi heikkenee, etkä enää löydä itseäsi optimaalisessa ilmapiirissä.2022-05-13

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU