• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Meidän suositellut Skandinaaviset matot

Meidän suositellut Skandinaaviset matot

Skandinaavinen designon yksi kaikista ikonisimmista ja tunnistettavimmista tyyleistä nykypäivänä. Se tunnetaan kirkkaista ja värikkäistä matoista valkoisia seiniä ja lattioita vasten. Skandinaaviset maat, Ruotsi, Norja ja Tanska, tunnetaan kylmistä lämpötiloista ja pitkistä pimeistä talvista. Tämän takia on tärkeää sisustaa sisätilat värikkäillä matoilla, jotta paikka olisi valoisampi. Skandinaavinen design on täynnä rinnastuksia – neutraaleja seiniä ja kirkkaita tekstiilikuvioita. Ei ole ihme, että Skandinaaviset matot ovat nousussa. Tässä on joitain mattoja, joita suosittelemme kenelle tahansa, joka haluaa ottaa ensimmäisen askeleensa kohti ikonista Skandinaavista tyyliä.

Meidän moniväriset Lindy räsymatot tuovat suuren valikoiman värejä mukanaan. Sen kirkkaat värit ja kolmiomaiset kuviot ovat uniikkeja ja uskaliaita. Sen kirkkaat ja moniväriset kuviot tuovat varmasti väriä ja lämpöä mihin tahansa huoneeseen.

Toinen räsymatto, joka on Skandinaaviset mattojen ruumiillistuma, on Slitematto. Tämä kaunis räsymatto tulee hienosta vanhasta Ruotsalaisesta yrityksestä AB E. Stjernasta, joka perustettiin Herrljunassa vuonna 1918. Stjernan sanat ovat ”ilo ja inspiraatio”, mikä on todella ilmeistä heidän käsintehdyissä matoissaan. Räsymatot tehdään puuvillasta ja niillä on klassinen ja ajaton ulkomuoto. Se on monipuolinen matto, jonka voi laittaa moniin eri huoneisiin ja se tuo varmasti lämpöä ja iloa mihin tahansa huoneeseen.

Meidän Visby-mattoihin kuuluu uniikki kuvio ja kirkkaat elävät värit. Visby-matto on myös tehty Ruotsissa ja se on täydellinen aloitusmatto. Matolla on uniikki ulkomuoto ja design.

Skandinaaviset matot tuovat helpon tavan ottaa kantaa ja näyttää persoonallisuuttasi. Kun sinulla vierailijoita, matot ovat ensimmäinen asia, minkä he huomaavat tullessaan sisään. On siis tärkeää valita matto, joka sopii tyyliisi ja persoonallisuuteesi. Kannattaa etsiä kuvioita ja värejä, jotka sopivat persoonallisuuteesi parhaiten, mutta niiden ulee myös sopia sisustuksesi kanssa. Jos olet ekstrovertti, jonka persoonallisuus on elämääkin suurempi, haluat ehkä mieluummin kirkkaita ja eläviä monivärisiä mattoja. Jos olet kuitenkin enemmän introvertti, on ehkä parempi valita matto, jolla on hallitumpi väri, kuten esimerkiksi harmaa.

Huoneen suunnittelu Skandinaaviseen tyyliin on taidemuoto itsessään. Jos haluat nähdä meidän koko Skandinaavisen kokoelmamme, paina tästä. Voit myös katsoa Instagra.sivumme, jossa esittelemme usein Skandinaavisia huoneita ja niiden mattoja.2021-10-21

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski