• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Miksi kannattaa harkita porrasmattoja?

Miksi kannattaa harkita porrasmattoja?

Yksi alue, joka ei saa paljon huomiota kotona, kun kyse on matoista, on portaikko. Jos olet harkinnut porrasmaton ostamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä blogissa kerron, miksi porrasmatot ovat hyvä idea kotonasi. Ne eivät ole ainoastaan tyylikkäitä ja mukavia, mutta ne lisäävät todella paljon hintaansa nähden.

Miksi kannattaa lisätä porrasjuoksija?

Porrasmatto ei ainoastaan lisää mahtavaa muotoilua ja tyyliä muuten tylsään ja tyhjään paikkaan, mutta se lisää myös turvallisuutta. Puupinta näyttää hyvältä, mutta se voi olla todella liukas juostessasi alas portaita sukkien kanssa. Porrasmatto antaa lisää kitkaa sinun ja portaidesi välille, lisäten turvallisuutta.

Porrasmatot imevät myös ääntä, minkä avulla voit kulkea portaita lähes äänettömästi muiden nukkuessa. Sen lisäksi porrasmatto lisää mukavuutta ja ylellisyyttä jaloillesi muuten kovalla pinnalla.

Jos ikinä katsot kuvia pelkistä puuportaista ja vertaat niitä samoihin portaisiin maton kanssa, on melkein aina totta, että maton kanssa portaat näyttävät paljon tyylikkäämmiltä ja houkuttelevimmilta

Porrasmatto ylläpitää myös puupintaa ja estää portaidesi kulumisen tulevaisuudessa.

 

Mitkä portaat sopivat parhaiten mattojen kanssa?

Käytännölliset- tai perusportaat, tai myös tunnettuna rakentajanportaina, ovat yksiä äänekkäimpiä portaita maailmassa ja ne hyötyvät paljon matoista. Rakentajaportaat ovat portaita, jotka on asennettu vain sitä varten, että ihmiset pääsevät mahdollisimman halvalla ylös ja alas. Kun näitä portaita rakennettiin, estetiikka tai mukavuus eivät varmasti olleet prioriteettina. Niinkin yksinkertaisen asian kuin porrasmattojen lisääminen muuttaa portaita dramaattisesti ja auttaa parantamaan portaiden estetiikkaa tavalla, johon taulu ei pysty.

Tavalliset ja äänekkäät portaat, jotka kaipaavat parantamista, hyötyvät kaikista eniten porrasmatoista. Usein portaat ovat äänekkäitä, koska niiden valmistamiseen käytetyt materiaalit ovat liian ohuita, eivätkä ne ime ääniä ja värähdyksiä. Uusien portaiden rakentamisen sijaan, mikä maksaisi tuhansia, on paljon kustannustehokkaampaa hankkia porrasmatto,

Miten porrasmatto pitäisi puhdistaa?

Porrasmatot voidaan imuroida aivan kuten mikä tahansa muukin matto. Kannattaa myös aina välillä ottaa ne pois, jotta voit puhdistaa alla olevan puupinnan. Jos matossa on tahra, painele sitä vedellä ja puhdista se välittömästi.

Jos haluat nähdä meidän porrasmattovalikoimamme, paina tästä.2019-07-03

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski