• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

TOP 10 – Nousussa olevat matot 2019

TOP 10 – Nousussa olevat matot 2019

10. Nukkamatot

Nukkamatto on jatkuva hitti – jopa vuonna 2019. Muoti saattaa vaihdella lyhyemmän ja pidemmän nukan välillä (Juuri nyt pitkänukkaisemmat matot ovat muodissa) mutta nukkamatto on aina yhtenä kaikista halutuimmista, etenkin suurien pyöreiden mattojen joukossa. Nukkamatot tulevat useammissa eri väreissä kuin mitkään muut matot. Vaikka näkisit paljon harmaita, beigejä ja valkoisia mattoja, on silti olemassa paljon näyttäviä nukkamattoja sensaatiomaisissa väreissä, kuten turkoosi, violetti ja pinkki.

9. Vintage-matot

Vintage on in. Kun kyseessä on vintage-matot, tärkeintä on aina viehättävät värit pastelli-vintage -tuntumalla. Yksinkertaisia tai itämaisia kuvioita, joissa on vintage-hohtoa. Tyylikkyyttä ilman vakavuutta, rohkeutta ilman tyhmyyttä. Väriteema, joka lämmittää huonetta olematta kuitenkaan liikaa. Ei ole vaikeaa ymmärtää miksi kaikki rakastavat vintage-mattoja.

8. Käytävämatto

Kun astut sisään kotiin, yleensä eteismatto tai käytävämatto on ensimmäinen näkemäsi asia, ja se määrittelee ensivaikutelmasi. Käytävämatto tuo esille tunnelman, olotilan ja sävyn koko muusta kodista. Pakollinen matto ovesi edessä on menossa pois ja sen tilalle on tulossa uusi trendi, jossa sijoitetaan persoonalliseen, kirkkaaseen ja kuvioituun käytävämattoon, jossa on luonnetta.

7. Moniväriset matot

Yhä useammat asiat kodeissamme ovat harmaita, beigejä tai valkoisia . Tyylikkäät moniväriset matot tuovat huoneeseen ja koko kotiin todellista luonnetta. Monivärinen Afgaani-kilimmatto ja Turkkilainen vintage-matto synteettisella villalla ovat suuressa nousussa ja on helppo ymmärtää syy. Nämä matot tuovat sinuun ja kotiisi oikeanlaista asennetta ja huumoria.

6. Skandi-tyyli

Itämaisten mattojen virratessa koteihimme vuonna 2019, Skandinaavinen tyyli pysyy yhä vahvana. Matot unisissa väreissä sekä matot, joissa on hienovaraisia ja yksinkertaisia kuvioita, ovat todella hienoja. On helppo huomata, miksi me yhä rakastamme ja haluamme näitä mattoja. Useimmiten Pohjoismainen tyyli yhdistetään villamattoihin ja puuvillamattoihin – luonnollisiin mattoihin.

5. Boucherouite-matto

Marokko tunnetaan yhä enemmän fantastisena mattomaana. Sieltä tulee suosittu Beni Ourain-matto, jossa on valkoista villaa ja musta ristikuvio sekä myös aikaisempi ja vähemmän tunnettu Boucherouite-matto. Viimeisen vuoden aikana tämän maton suosio on noussut pilviin mattoteollisuudessa. Boucherouite-matto on tehty käsin Marokossa kierrätetyistä tekstiileistä, kuten puuvillasta, villasta ja langasta. Tämä ommellaan yhteen todella hienoihin muotoihin ja väriyhdistelmiin. Kaikki matot ovat uniikkeja, kuten kodit, joihin ne tulevat.

4. Kelimen-matto

Nämä fantastiset matot niiden porrasmaisilla kuvioilla voivat viehättää kaikki, jotka kohtaavat aidon kelimin. Afganistanin, Iranin, Turkin ja Marokon voimakkaat värit on tehty luonnon omista väriaineista ja ne koskettavat lähes kaikkia.

3. Suuret matot / moniulotteiset matot

Meillä on tapana suunnata kohti suurempia ja suurempia mattoja. Olohuonematon klassiset koot – 160 x 230 cm ja 200 x 300 cm matot – ovat selkeästi vielä suosittuja, mutta kaikki huoneet eivät sovi näihin mittoihin. Uusin trendi on hankkia joko 300 x 400 cm matto ja laittaa kaikki huonekalut sen päälle, tai sitten kustomoida oma matto, joka sopii täydellisesti haluttuun huoneeseen.

2. Juuttimatot

Sellaisten mattojen, joiden materiaali on suoraan luonnosta, kuten hamppumattojen ja sisal-mattojen suosio on noussut pilviin vuosina 2018/2019. Juuttimatot ovat yksi kuumimmista trendeistä tänä vuonna. Juuttimatot ovat ensiluokkaisia luonnollisia mattoja, joissa on karu ja maalaismainen ulkomuoto. Tämä yhdistettynä näiden luonnollisten mattojen väreihin ovat lumonneet meistä monet.

 

 

1. Viskoosimatto

Mikään muu matto, kuin viskoosimatto, ei ole ollut yhtä suosittu vuonna 2019, aivan kuten viime vuonnakin. Viskoosimatto oikeanlaatuisena on kuin aito silkkimatto (viskoosia kutsutaan usein taidesilkiksi monissa asiayhteyksissä, koska se on todella lähellä aitoa silkkiä). Aito viskoosimatto on sellaisten suosiossa, jotka osaavat arvostaa sen kauneutta. Klassiset värin kuten harmaa, beige ja greige ovat suosituimpia värejä viskoosimatoissa.

 2019-04-04

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski