• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matot 300 x 200 cm

Matto kokoa 200 x 300 cm on tullut suosituimmaksi kooksi, kun valitaan olohuoneen mattoa. Matto 200 x 300 cm koossa kehystää huoneen normaalin kokoisella sohvalla ja tv-tasolla todella kauniisti. Mattoja koossa 200 x 300 cm on todella paljon, koska suositun kokonsa puolesta sitä valmistetaan paljon ja se myös edustaa Kelim-mattojen ja muiden itämaisten mattojen kokoa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tyylikkäät matot 200 x 300 cm koossa

Tämä tuoteryhmä sisältää monia todella upeita mattoja. Jos suosittelemme muutamia, niin miksipä et tutustuisi Beni Ourain -mattoihin. Ne ovat tunnettuja valkoisesta villapohjastaan ja suuresta mustasta ristikuviostaan. Muita upeita mattoja ovat villamtot tai viskoosimatot 200 x 300 cm tuotekategoriassa. Uusi kategoria Trendcarpetilla ovat trendikkäät Sisal-matot, jotka yhdessä muiden luonnon mattojen, kuten hamppu- ja juuttimatot, on noussut todella suosituksi. Myös näitä mattoja löytyy tästä kategoriasta. 

Kaikki 200 x 300 cm koon matot lähetetään välittömästi

Sisal-mattojen lisäksi meillä on myös muita 200 x 300 cm koon mattoja varastossa ja ne lähetetään välittömästi. Jos tilaat maton arkena ennen kello 14, se lähetetään saman päivän aikana, ja muuten seuraavana arkipäivänä. Voit valita turvallisen maksutavan, kuten laskun, ja saada maton kotiin ennen kuin maksat. Muita maksutapoja ovat korttimaksu ja verkkopankkisiirto.

 

Suositut matot